X-MAN ROMÂNIA 2018
Oradea, 2 iunie 2018

Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor organizeaza a IX-a editie a Campionatului International de Triatlon "X Man Romania" in Oradea.
Triatlonul International pe distanta lunga X-Man Romania 2018, doreste sa atraga cat mai multi sportivi de anduranta amatori si profesionisti, pasionati si dornici de miscare, atat din tara cat si din strainatate.
Challenge your limits!
Distantele se pot aborda atat in individual, cat si in echipa. Evenimentul se va desfasura in Oradea, iar startul va fi dat de la Hanul Pescarilor din Saldabagiu de Munte. Inscrierile on-line pentru participarea la a IX-a editie a X-Man Romania incep din data de 09 NOIEMBRIE 2017 si se incheie in data de 25 Mai 2018.
Concursul se va desfasura pe doua lungimi de traseu – Long Distance si Half Distance. Probele in ambele cazuri se desfasoara unul dupa altul, fara oprire. Timpii intermediari sunt adunate cu restul timpilori de la fiecare proba.
Timpul limita cumulat pentru Long Distance este de 16 ore, iar pentru Half Distance este de 11 ore si 30 minute, de la start.

Daniela
Torok


Daniela
TorokMai multe detalii pe site-ul evenimentului www.xmanromania.ro/.